Cornerstone Administratie & Advies is een jonge, frisse en ambitieuze organisatie die zich richt op het ondersteunen van bedrijven, ondernemers en ZZP'ers.


Cornerstone Administratie & Advies is voortgekomen uit een landelijk opererende schuldhulpverlener.  Deze onderneming richt zich op de ondersteuning van zowel particulieren en bedrijven met problematische schulden. De schuldenproblematiek in Nederland is groot; volgens het NIBUD kampt 1 op de 5 Nederlanders met problematische schulden waaronder een groot deel ondernemers en ZZP'ers. 

 

Vanuit deze dienstverlening bestond de behoefte om ondernemingen, ondernemers en ZZP'ers blijvend te ondersteunen wanneer de schuldenproblematiek eenmaal was opgelost. Vanuit deze gedachte is Cornerstone Administratie & Advies opgericht. 

 

Ons vaste team bestaat uit boekhouders, administrateurs, belastingspecialisten, een jurist en een marketingspecialist. Met dit gebalanceerde team zijn wij in staat om u zowel in de uitvoering als advies bij te staan in de breedste zin van het woord. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zeewolde, maar wij staan u ook graag bij vanuit onze vestiging in Rotterdam. 

Als Cornerstone Advies & Administratie geloven wij in een actieve begeleiding van onze cliënten. Dit betekent dat u kunt doen waar u goed in bent en wij doen de rest onder het motto: "Ondernemen doe je samen". Dit betekent dat wij niet alleen cijfers produceren, maar u ook helpen om deze cijfers op de juiste manier te interpreteren en vanuit een klankbordfunctie hier een visie en/of beleid op te ontwikkelen die u en uw onderneming ook daadwerkelijk verder helpen. Wij realiseren ons bijzonder goed dat het succes van uw onderneming hand in hand gaat met het succes van onze eigen onderneming.  

 

Door onze uitgebreide ervaring en expertise binnen de financiële wereld alsmede het ondernemerschap bent u met Cornerstone Advies & Administratie altijd up-to-date en heeft u een partner die met u meedenkt. 

 

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een (gratis) kennismakingsgesprek. U kunt ons telefonisch bereiken onder telefoonnummer: 088 - 374 92 92 of via e-mail: info@cornerstoneadvies.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.  Maak direct een afspraak

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden bij Cornerstone Administratie & Advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 088-374 92 92. Of maakt u gebruik van het contact  formulier om direct een afspraak te maken. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak met een van onze specialisten. 

 

Aan het maken van een afspraak zijn geen kosten verbonden. Uiteraard is de afspraak vrijblijvend en verplicht u tot niets. 


Cornerstone Zeewolde

Wagonette 2A

3897 AD Zeewolde


Cornerstone Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120

5e verdieping

3077 AS Rotterdam

 

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.