Tarieven

Tarieven zijn altijd een gevoelig onderwerp wanneer het aankomt op het verzorgen van de bedrijfsadministratie. Veel ondernemers zien dit toch als een soort noodzakelijk kwaad. 

 

De realiteit is echter dat wanneer de administratie niet op de juiste manier wordt uitgevoerd u dit handen vol met geld kan gaan kosten. Er is dus een duidelijk belang om te zorgen dat dit goed is geregeld.  

 

Omdat wij de boel graag overzichtelijk willen houden werken wij met een uurtarief van € 65,00 per uur exclusief BTW. 

 

Maatwerk en maandtarief

Veel ondernemers vinden het echter prettig om te weten waar men maandelijks aan toe is. Voor ondernemers die dit prettig vinden is het mogelijk om een jaarvergoeding overeen te komen welke in twaalf gelijke termijnen betaald kan worden.  


Indicatie

De prijs dit u betaald hangt natuurlijk af van de hoeveelheid werkzaamheden. 

 

Om toch een grove indicatie af te geven over de tarieven voor onze basis dienstverlening, dient u rekening te houden met een maandbedrag van

€ 100,00 tot € 150,00 excl. BTW per maand per € 100.000,00 omzet van uw onderneming per jaar. Voor het verzorgen van uw boekhouding. 

 

Wanneer er sprake is van boekhoudkundige-achterstanden, bijstand bij schulden of het verkrijgen van financiering, dan zal dit bedrag -uiteraard- hoger liggen. 

 

Wij adviseren u hierom een offerte bij ons aan te vragen. De meest nauwkeurige indicatie gaat u ontvangen wanneer u gebruik maakt van de mogelijkheid voor een gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. 


Afwijkende tarieven:

Het tarief voor een zakelijk schuldhulpverlener ligt op € 65,00.  

Het tarief voor een financieel echtscheidingsspecialist ligt op € 75,00. 

Het tarief voor een gespecialiseerd fiscalist liggen op € 85,00. 

Het tarief voor een seniormanager/partner liggen op € 120,00. 

prijzen per uur, exclusief BTW. Maak direct een afspraak

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden bij Cornerstone Administratie & Advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 088-374 92 92. Of maakt u gebruik van het contact  formulier om direct een afspraak te maken. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak met een van onze specialisten. 

 

Aan het maken van een afspraak zijn geen kosten verbonden. Uiteraard is de afspraak vrijblijvend en verplicht u tot niets. 


Cornerstone Zeewolde

Wagonette 2A

3897 AD Zeewolde


Cornerstone Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120

5e verdieping

3077 AS Rotterdam

 

 

 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.